:: RSS подписка ::
12.02.2011: Бинго (Киев)
KATALEPSY(Россия), SEVERANCE(США), HOLOCAUSTO CANIBAL(Португалия), INFERIA(Финляндия), DECREPIDEMIC(Португалия), PARENTAL ADVISORY(Австрия), FETAL DECAY(Россия), ZOEBEAST(Россия), PERVERSE DEPENDENCE(Россия), PURULENT JACUZZI(Россия), HUMAN DECREPITY, AMBIVALENCE (Львов, technical brutal death metal), UNLIMITED MADNESS (Луганск, alcoholic pоrnо grind), MASS MASSACRE (Ровно, brutal death metal), SLAUGHTER BRUTE (Димитров, brutal death), PUREFILTH, SVIN KILLER (Симферополь, grindcore)


9 ранку, Кив, страшенний і пронизливий вітер, сніг і люди-пінгвіни у метро. Мабуть, так почався суботній ранок для людей, які приїхали «ліцезрєть» на власні очі київське «м’яско».
Радувало при цьому всьому те, що скоро відбудеться подія, яку очікували всі "порядочні м’ясоїди" країни, а також громадяни сусідніх держав, які мали змогу насолоджуватись смачним печінковим тортом з кишками в 2010 році…
15:00 ми у повній готовності біля клюбу «Бінго».
Народ вже активно почав здавати одяг, дожовувати дорожні бутери, з якими охорона відмовлялась пускати у середину приміщення, допивали, доїдали, закусювали….
Провівши ретельний огляд наших рюкзаків і на привеликий жаль, працівників охорони, вони не виявили нічого, що б загрожувало здоров’ю організатора зокрема і учасників банд, які приїхали віддати нам свій «фарширований» музичний потенціал.
А на сцені тим часом закликали до активної участі банда, яка мала честь першою відкрити каннібалістичну вакханалію – гурт PUREFILTH. Вони, так сказати, озвучили займання місць у залі, а також забезпечили задній фон для здоровкання із прийдешніми знайомими.
Другою бандою, яка вийшла на сцену, став гурт UNLIMITED MADNESS. Одразу стало помітним те, що чуваки довго готувались до київської зустрічі, адже вокаліст радісно і артистично хапав себе за проміжину, а гітарист відчайдушно показував всім язика. Радувало те, що вокаліст перед кожною піснею робив ліричні відступи, розшифровував назви композицій. Всі їхні «шедеври» пройшли під егідою стилю «порно-грайнд», так що все було витримано в належній послідовності, але як на мене, в деякій одноманітності.
Наступними на загальний огляд вийшли PURULENT JACUZZI. Буквально після перших фраз вокаліста групи стало ясно, що простим слемом тут не обійтись. Порадувало, що Ромуальд – лідер гурту спілкувався з публікою, всіляко їх розважав пісеньками з репертуару «Ляпис Трубецкой». Вони почали і закінчили виступ на одній хвилі. Звичайно, було видно і їх хвилювання під час виступу, адже грали вони не зі своїм «рідним» гітаристом. В допомогу їх став гітарист гурту HUMAN DECREPITY. Одразу потрібно зауважити, що обов’язки покладені на нього «гітарко» виконав відмінно. Шаленні рифи гітар, підривний вокал і барабанні сети драмера зробили свою справу – народ великими зграями потягнувся до сцени і саме з цієї групи і почалось масове патрулювання території під нею. Ну що сказати, хлопці внесли драйв, позитивну енергетику в маси, а також непереборне бажання стати пліч-о-пліч тих, які вже почали «валити стінами» одних на одних.
Четвертими «м’ясоїдними тваринками» стали товариші з гурту FETAL DECAY. Гурт з ближнього зарубіжжя, хлопці, які мають вже за плечима не один концерт довели і в цей раз право називати себе представниками культури брутального металу. «Саратов может спать спокойно» - фраза, якою можна коротко охарактеризувати виступ гурту. Дмитро – лідер гурту продемонстрував голодному натовпу властивість «нарубувати» шматки свіженької свинини на відстані, а також мав нагоду отримати хорошу віддачу від слухачів. Народ почав красивий слем та «валіво». Окремий респект треба віддати гітаристу, адже, його виконання складних музичних рифіф просто вразило на повал своєю красою і водночас агресивністю. Потрібно відмітити той факт, що гурт не має свого драмера, але звучать вони дуже гармонійно при всіх «но». Якість звуку і сила віддачі – ось ключові орієнтири гурту.
Слідуючою бандою, яка відвідала київський фест став гурт PARENTAL ADVISORY. Для багатьох відвідувачів фесту, саме вони стали фаворитами вечора. Відмінне володіння публікою, прекрасне звучання і якість, швидко завели публіку і через хвилину «австріяки» «мали всіх». Прикута увага до подій на сцену знайшла своє відображення у тому, що лідер запросив хлопаків з мас під сценою похаєритись із ними на арені «Бінго» під час виконання одного з їх музичних брутал –шедеврів. Харизматичність вокаліста, швидкі ламані партитури та мінімальне переодягання лідера гурту, просто взвентили натовп, і ті, як божевільні гоцали і стрибали під сценою. Особисто мені, було дуже приємно, що мої вуха мали честь чути таке виконання.
Шостим гуртом, який порадував своєю присутністю була банда ZOEBEAST – гранд-крастові чуваки, які просто божевільно насичено і колоритно тримають публіку в своїх брутальних обіймах. Ну що сказати, вони здійснили справжній «Армагедон» на сцені клубу. Вже після першої пісні «таваріщі» під сценою почали скандувати фрази, які злились воєдино, одні верещали «ZOEBEAST», інші ж – «за…бісь». Знаєте, і одні і інші мали рацію, бо гарчання вокалістки з підпільної кликухою «Зайка» та дорослі «мельниці» вокаліста Олежка просто взвентили народ вкрай. Навіть я, «ваша пакорная слуга», вона ж Рогнеда не встояла перед цими "фанатами своєї справи" і пішла в пляс, точніше в слем……..ги……..
По закінченні виступу, майже всі, хто тусував під сценою, ринули до бару, оросити свої горлянки пивком і трохи заспокоїти свій «пофаканий» мозок, який просто не розумів за які гріхи йому ТАКЕ! Виступ став одним з найкращих виплесків адреналіну.
Сьомим гуртом, який мав намір завести всіх в «адський детовий жах» стала банда з далекого Техасу SEVERANCE. Солідні дядьки поважного віку зібрали під сценою не так багато народу, але вокаліст гурту активно спілкувався з людьми, які все ж таки ризикнули підійти ближче. А задавав він зовсім таки не скромні запитання, скажу я вам………. «а що ви робили у 1989 році? А ви вже народились у 1990 році» – такими ось питаннями супроводжувався початок майже кожної композиції, яка була «хітом гурту» тих же 1989-1990 рр. Лідер банди дуже епічно поводив себе на площадці для виступу, - сценічно корчився і хтиво поміхався. Виступ відрізнявся від всіх попередніх своєю витриманістю і олд-скульністю в кращих традиціях брутал-металу.
Наступним, хто порадував око прихожан фесту, став гурт KATALEPSY. Саме вони, для більшості людей, які прийшли відвідати м’ясне побоіще стали хедлайнерами вечора. Неймовірний підрив, креативне бачення, свій підхід у спілкуванні з публікою та відчайдушне голосіння Міруса у стилі брутал-дет просто таки зробили масовий терор у залі клубу. Наче впечені чимось гарячим або налякані чимось страшним народ просто таки підірвав з насиджених місць і поперся дружно шеренгами під сцену, щоб краще бачити і чути цих неймовірно кайфових у всіх відношеннях типів. Виконавши пісні з нового альбому, KATALEPSY додали ще й старого, не менш відомого «фаршу». Просто таки вклали у рот всім бажаючим порцію битків з кривавими прожилинами. Виступ пройшов на одній хвилі, час їх виступу промайнув, як мить і ось на сцену вийшли гості з Фінляндії, гурт INFERIA.
Якісне виконання та порно-грайндові тексти, чомусь, не дуже захопили публіку, яка залишилась, адже майже половина народу просто таки звалила геть. Та все ж, ті, які залишились повноформатно оцінили творчість гурту.
Декадою вечора стала група зі славного міста Лева AMBIVALENCE – гурт, який відомий своїм музикальним естетизмом і водночас брутальним детом чистої води. Виступ відзначився презентацією київському бомонду нового повноформатника «Silicone Magic». Не дивлячись на деякі погрішності в самому виступі, бо в деяких аспектах відчувалась і втома музикантів, і деякі технічні трабли, гурт виступив добре, внесши свою вагому лепту у продовження вечірнього нон-стопу фесту.
Одинадцятою бандою, яка вийшла на сцену «Бінго» став гурт HUMAN DECREPITY – гурт звичайно цікавий у своєму стильовому виконанні, але нудний у творчому підході. Але є одна зачіпка, потрібно зауважити, що гітарист гурту відлабав просто офігенніший сет з PURULENT JACUZZI, а ось з «рідною» бандою такого чомусь не вийшло, як він не старався, нажаль….
Подекуди, нагадувало brutal deathcore в занудно-повільному темпі і здавалось, що ось-ось почнуть грати а-ля funeral doom… Вокалісту, в свою чергу не хватало вміння спілкуватись з глядачами, відчувався брак динаміки і роботи з публікою. Барабанщик, не дивлячись на достатньо повільні темпи, деколи «не наздоганяв» гітариста по темпу. Загалом, висновок про них один… «я чекав закінчення їхнього виступу» (с)
Наступним гуртом, який просто таки знов зібрав до купи всі останки народу, були довгоочікувані MASS MASSACRE, вони настільки підняли настрій людям в залі, що не дивлячись на пізню годину і виснаженість публіки від попередньої 1000 кілограмової порції офігєнного рубленого м’яса знову почався слем, ковбасня і угар!!! Радували швидкі бласти від драмера, який в свою чергу, грав практично без перерв, навіть між піснями. Гітари шкалили фірмовим дістом, а з комбіків порціями вилітали одна за іншою чудові м’ясні композиції. Від мене особисто, великий респект за кайфову РІЗНЮ.
«Тринадцятим апостолом ночі» став гурт SLAUGHTER BRUTE. Суперовий технічний brutal death. До того ніколи не чула цих хлопців, але порадували вони всіх без виключення, а коли програли ще й кавер на каннібалів то відпускати зі сцени їх просто таки розхотілось вкрай, але на черзі було завершення «києво-м’ясної операції».
Чотирнадцятою і завершальною групою фесту стали симферопільські «gore-grind»-исти SVIN KILLER. Трек «Водичка» зразу поставив всі крапки над «І». За ним послідували інші не менш горграйндові пісеньки. Хочеться відмітити, що позитиву чувакам не бракує! Якщо коротко одним словом охарактеризувати лідера групи, то просто напрошувалось рекламне «Еnergizer», адже він, як божевільний гоцав по сцені з одного кута в інший і пускав просто таки офігенні «утробніки» і травив приколи за приколами. Вибачте за нецензурщину, але прокоментую виступ словами одного мого дуже хорошого друга : «АХУЄННО це слабо сказано, це блять, розрив ануса….супер афігітєльна команда!!! В Сімферополі, паходу, всім свиням ацкій анальний каратель світить». Ось так! Їхній годинний сет пройшов надзвичайно швидко і на привеликий жаль, концерт завершився!
Народ поліз хто куди …одні додому, інші в бар на дозаправку.
Ось так пройшов міжнародний дез-грайндовий фестиваль KIEV SONIC MASSACRE-2. Під егідою якості, позитиву, адреналіну і хорошої компанії.
Творчий колектив Froster.org, зокрема Froster & Rogneda, висловлює подяку організаторам, зокрема Павлу Глуміну за нагоду відвідати захід такого рівня. Бажаємо творчих успіхів, натхнення і звісно удачі у всіх починаннях!
DarkRogneda
:: Архив новостей ::
· Август 2017
· Июль 2017
· Июнь 2017
· Май 2017
· Апрель 2017
· Март 2017
· Февраль 2017
· Январь 2017
· Декабрь 2016
· Ноябрь 2016
· Октябрь 2016
· Сентябрь 2016
· Август 2016
· Июль 2016
· Июнь 2016
· Май 2016
· Апрель 2016
· Март 2016
· Февраль 2016
· Январь 2016
· Декабрь 2015
· Ноябрь 2015
· Октябрь 2015
· Сентябрь 2015
· Август 2015
· Июль 2015
· Июнь 2015
· Май 2015
· Апрель 2015
· Март 2015
· Февраль 2015
· Январь 2015
· Декабрь 2014
· Ноябрь 2014
· Октябрь 2014
· Сентябрь 2014
· Август 2014
· Июль 2014
· Июнь 2014
· Май 2014
· Апрель 2014
· Март 2014
· Февраль 2014
· Январь 2014
· Декабрь 2013
· Ноябрь 2013
· Октябрь 2013
· Сентябрь 2013
· Август 2013
· Июль 2013
· Июнь 2013
· Май 2013
· Апрель 2013
· Март 2013
· Февраль 2013
· Январь 2013
· Декабрь 2012
· Ноябрь 2012
· Октябрь 2012
· Сентябрь 2012
· Август 2012
· Июль 2012
· Июнь 2012
· Май 2012
· Апрель 2012
· Март 2012
· Февраль 2012
· Январь 2012
· Декабрь 2011
· Ноябрь 2011
· Октябрь 2011
· Сентябрь 2011
· Август 2011
· Июль 2011
· Июнь 2011
· Май 2011
· Апрель 2011
· Март 2011
· Февраль 2011
· Январь 2011
© 2002-2017 froster.org

HotLog